Tomaatti-jauheliha pasta

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä ja lisää lihaliemi.

Nosta jauheliha sivuun ja ruskista pannulla sipulit ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvisten sekaan pilkottu tuore tomaatti ja tomaattimurska sekä 0,5 dl vettä.

Lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta ruokosokerilla, kuivatulla basilikalla ja oreganolla.

Lisää keitetty cappelli -pasta ja sekoita.

Tarjoile parmesan raasteen tai raejuuston ja salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy (Knossoscretanfood), annos 100g47g420kcal0g0g46.6g0g
Valkosipuli 47g51kcal3.7g7.6g0.3g1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1866g3097kcal354.5g0g186.6g0g
Sipuli 681g206kcal8.5g32.7g1.4g11.6g
Kesäkurpitsa zucchini 1353g244kcal7.6g33.8g5.4g9.5g
Tomaatti 653g149kcal3.7g22.5g2g9.1g
Lihaliemijauhe/tiiviste 19g55kcal2.1g2.8g3.9g0.1g
Ruokosokeri23g95kcal0g23.3g0g0g
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g1399g4618kcal223.9g867.5g28g84g
Vesi, vesijohtovesi 233g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 2332g686kcal13.1g123.6g4.7g44.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17304g19238kcal1234.2g2227.6g557.8g319.2g
Valittu annoskoko8652g9619kcal617.1g1113.8g278.9g159.6g
Annoskoko puolitettuna4326g4809kcal308.6g556.9g139.5g79.8g
Arvot/100g100g111kcal7.1g12.9g3.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=118413