Kirjolohi- katkarapukiusaus

Kuumenna uuni 175C.

Sulata jäiset juuressuikaleet esim.

mikrossa.

Paista lohisuikaleet tilkassa öljyä, mausta suolalla ja sitruunapippurilla (tai oman maun mukaan).

Laita katkarapuja / jättikatkaravun (Apetiti suolaliemessä) pyrstöjä n. puolipurkillista vuokaan, lisää lohet ja sekoita.

Mausta vielä valkopippurilla ja tillillä.

Lisää puolipurkkia kermaa ja laita uuniin n. 25min., jolloin juurekset ovat juuri ja juuri kypsiä.

Tai pidä uunissa pidempi aika jos haluat juurekset täysin kypsiksi.

Purista lopuksi hieman sitruunanmehua kiusauksen päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g5044g1412kcal55.5g242.1g20.2g151.3g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g2102g3993kcal315.3g0g315.3g0g
Flora ruoka kevyt&paksu 4%, annos 250g876g525kcal8.8g39.4g35g5.3g
Jättikatkaravunpyrstöjä (Apetit), annos 80g561g420kcal100.9g2.8g5.6g0g
Auringonkukkaöljy 70g620kcal0g0g70.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17304g13941kcal961g568.6g892.4g313.2g
Valittu annoskoko8652g6971kcal480.5g284.3g446.2g156.6g
Annoskoko puolitettuna4326g3485kcal240.3g142.2g223.1g78.3g
Arvot/100g100g81kcal5.6g3.3g5.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172789