Punajuuri-sillikaviaari

Huuhtele sillifileet ja valuta hyvin.

Kuori ja hienonna kananmunat ja sipuli.

Hienonna sillifileet ja etikkapunajuuret pieniksi paloiksi.

Kääntele ainekset sekaisin muna- ja sipulihakkeluksen kanssa.

Sekoita smetana, ranskankerma, tilli, sinappi ja mausteet.

Sekoita smetanaseos silliseokseen.

Anna maustua viileässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 618 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Matjessillifileet, pirkka2102g5254kcal231.2g336.3g336.3g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g1681g2388kcal210.2g5g173.2g0g
Sipuli (kuorittu)701g189kcal9.1g33.6g1.4g11.9g
Etikkapunajuuri 701g250kcal7g46.9g1.4g12.6g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g1681g5549kcal33.6g42g588.5g0g
Ranskankerma, Milbona1401g4077kcal32.2g42g420.3g0g
Tilli, tuore 105g32kcal3.9g0.9g0.8g2.2g
Sinappi 224g295kcal9.8g31.6g13.5g3.8g
Sokeri 56g228kcal0g56g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17304g36520kcal1074g1188.6g3070.8g61g
Valittu annoskoko8652g18260kcal537g594.3g1535.4g30.5g
Annoskoko puolitettuna4326g9130kcal268.5g297.2g767.7g15.3g
Arvot/100g100g211kcal6.2g6.9g17.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261388