Kalaseljanka

Kuumenna liemi (vesi ja kalafondi/kuutio).

Lisää joukkoon tomaattisose ja ja paloitellut sipulit sekä perunat.

Anna kiehua kannen alla alhaisella lämmöllä kunnes perunat on kypsät.

Lisää kuutioidut kalafileet, creme fraiche, maito, kuutioidut kurkut ja hienonettu tilli.

Kuumenna kiehuvaksi.

Ota kattila levyltä ja anna hautua muutama minuutti kannen alla, kunnes kala on kypsää.

Mausta tarvittaessa pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen67g22kcal2.2g3.3g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio67g93kcal1.9g4.3g8g0g
Kirjolohifilee 167g276kcal27.9g0g18.4g0g
Sipuli (kuorittu)33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Tomaattisose tomaattipyree 23g18kcal1.1g3g0g0.2g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g15g10kcal1.1g1.4g0.1g0g
Vesi334g0kcal0g0g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu (suolakurkku) keskikokoannos 30g20g3.2kcal0.1g0.6g0g0.4g
Peruna, keskikokoinen 60g100g60kcal1.5g13g0.1g0.9g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 33g58kcal5.9g0g3.9g0g
Tilli, tuore 6.7g2kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1732g1102kcal84.6g54.6g61.4g4.4g
Valittu annoskoko866g551kcal42.3g27.3g30.7g2.2g
Annoskoko puolitettuna433g276kcal21.2g13.7g15.4g1.1g
Arvot/100g100g64kcal4.9g3.2g3.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60890