Tomaattisienikeitto

Kuullota kuutioitua kesäkurpitsaa, sipulia ja sieniä öljyssä hetki.

Jos kuivattua suppista niin liota ensin 15 min niitä vedessä.

Loput aineet kattilaan ja kattila porisemaan ainakin 15 min. Tuoretta tai kuivattua timjamia, valkosipulia ja suolaa maun mukaan.

Rouhaisu mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Anuvai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g56g17kcal0.6g2.3g0.2g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g188g66kcal3g12.9g0.2g2.6g
Kesäkurpitsa zucchini 188g34kcal1g4.7g0.7g1.3g
Oliiviöljy 3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1733g329kcal10.6g45.2g9.8g9.8g
Valittu annoskoko866g165kcal5.3g22.6g4.9g4.9g
Annoskoko puolitettuna433g82kcal2.7g11.3g2.5g2.5g
Arvot/100g100g19kcal0.6g2.6g0.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=134671