Kalaseljanka

Kuumenna liemi (vesi ja kalafondi/kuutio).

Lisää joukkoon tomaattisose ja ja paloitellut sipulit sekä perunat.

Anna kiehua kannen alla alhaisella lämmöllä kunnes perunat on kypsät.

Lisää kuutioidut kalafileet, creme fraiche, maito, kuutioidut kurkut ja hienonettu tilli.

Kuumenna kiehuvaksi.

Ota kattila levyltä ja anna hautua muutama minuutti kannen alla, kunnes kala on kypsää.

Mausta tarvittaessa pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen667g220kcal22g32.7g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio667g934kcal18.7g43.4g80.1g0g
Kirjolohifilee 1669g2759kcal279.5g0g183.5g0g
Sipuli (kuorittu)334g90kcal4.3g16g0.7g5.7g
Tomaattisose tomaattipyree 234g178kcal10.5g30.1g0.5g2.3g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g150g98kcal11.3g13.5g0.8g0.2g
Vesi3337g0kcal0g0g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu (suolakurkku) keskikokoannos 30g200g32kcal1.4g6g0.2g4g
Peruna, keskikokoinen 60g1001g601kcal15g130.2g1g9g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 334g580kcal58.8g0g38.5g0g
Tilli, tuore 67g20kcal2.5g0.6g0.5g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17320g11022kcal848g545g611.6g45.2g
Valittu annoskoko8660g5511kcal424g272.5g305.8g22.6g
Annoskoko puolitettuna4330g2756kcal212g136.3g152.9g11.3g
Arvot/100g100g64kcal4.9g3.1g3.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60890