Suklaa-tuorejuustokakku

Leikkaa halkaisijaltaan noin 20-25 cm:n irtopohjavuokaan pohjan kokoinen leivinpaperipala.

Hienonna keksit.

Sulata voi ja sekoita joukkoon keksinmurut.

Painele seos vuoan pohjalle.

Valmista täyte: Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan.

Sulata 200 g suklaata vesihauteessa ja anna jäähtyä.

Rouhi loput 50 g suklaata.

Purista liivatelehdistä liika vesi pois ja liuota ne kiehuvan kuumaan veteen.

Sekoita tuorejuuston joukkoon liivate, sulatettu ja rouhittu suklaa, sokeri, vanilliinisokeri ja keltuaiset.

Vatkaa valkuaiset ja sokeri kovaksi vaahdoksi.

Vaahdota kerma.

Yhdistä molemmat vaahdot tuorejuustoseokseen.

Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.

Irrota kakku vuoasta, nosta tarjoiluastiaan ja koristele suklaakiehkuroilla ja marjoilla.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Tuija2010
AineksetMääräEnergiaPHRK
Domino keksi, 1kpl=65kcal=14g1400g6720kcal74.2g896g322g14g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g400g1840kcal2g2g204g0.2g
Leivontasuklaa, tumma (Fazer), annos 5g2000g11200kcal160g740g840g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g1600g4080kcal94.4g51.2g382.4g0g
Sokeri 510g2072kcal0g509.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu960g1210kcal105.6g2.9g86.4g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka40g160kcal0g39.6g0g0g
Liivate 32g112kcal27.4g0g0g0g
Vesi120g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl1600g5440kcal32g48g560g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17325g65665kcal991.2g4579.2g4789.6g28.4g
Valittu annoskoko8662g32833kcal495.6g2289.6g2394.8g14.2g
Annoskoko puolitettuna4331g16416kcal247.8g1144.8g1197.4g7.1g
Arvot/100g100g379kcal5.7g26.4g27.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172664