Tonnikala - pastalaatikko

Keitä pasta liemikuutiolla maustetussa vedessä 10 minuuttia.

Valuta pasta.

Hienonna
sipuli ja tilli.

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Lado voideltuun
uunivuokaan vuorotellen pastaa ja tonnikalaa.

Kaada tomaattikastike vuokaan ja ripottele
päälle korppujauhoja.

Paista 225 °C:n lämpötilassa noin 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras2001g6402kcal276.1g1160.3g64g164g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)1280g1408kcal320.1g0g12.8g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow26g68kcal2.6g2.6g5.2g0.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g944g255kcal12.3g45.3g1.9g16.1g
Tilli, tuore 40g12kcal1.5g0.4g0.3g0.8g
Kapris etikkaliemessä varrellinen (Figaro), annos 30g120g30kcal2.5g3.8g0.5g0g
Soijakastike 144g87kcal7.4g13.7g0.1g0g
Bertolli Grilled vegetable pastakastike 500g2001g1200kcal40g170g40g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)2001g1200kcal20g90g80g0g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Korppujauho 100g366kcal10.5g74.9g1g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17328g22100kcal1387.8g3128.2g412.2g377.4g
Valittu annoskoko8664g11050kcal693.9g1564.1g206.1g188.7g
Annoskoko puolitettuna4332g5525kcal347g782.1g103.1g94.4g
Arvot/100g100g128kcal8g18.1g2.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84964