Banaanipannari

Tee pannaritaikinanormaalisti, anna turvota.

Paista voidellulla Teema-paistinvadilla 225 asteessa 10 minuuttia.

Katkaise ja puolita banaanit.

Levitä banaanit pannarin päälle, ripottele sokeri pinnalle ja valuta sulatettu rasva päälle.

Jatka paistamista noin puoli tuntia.

Nauti lämpimänä jäätelön kanssa.

Tupla-annoksesta tulee uunipannullinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1322g4538kcal134.8g925.7g15.9g46.3g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt4007g1843kcal128.2g192.4g60.1g0g
Kananmuna kuoreton 882g1258kcal110.2g2.6g90.4g0g
Voimariini, pehmeästi levittyvä200g1363kcal2g2g150.3g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g1924g1616kcal21.2g352g7.7g34.6g
Ruokosokeri321g1307kcal0g320.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17344g23847kcal792.8g3590g648.8g161.8g
Valittu annoskoko8672g11924kcal396.4g1795g324.4g80.9g
Annoskoko puolitettuna4336g5962kcal198.2g897.5g162.2g40.5g
Arvot/100g100g138kcal4.6g20.7g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=168826