Possupata

Paista liha ja jätä tilkkaan vettä kypsentymään pannulle.

Kuullota sipuli, porkkana ja kaali tilkassa öljyä kattilassa.

Lisää vesi ja lihat, anna hautua hetki, lisää mausteet ja paprika.

Hauduta n.1 h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Zartza1
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g1600g2080kcal336g0g64g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi640g64kcal9.6g9.6g0g0g
Porkkana 1600g523kcal9.9g89g3.2g40.8g
Valkokaali keräkaali 1920g533kcal22.8g78g3.8g40.3g
Paprika, punainen1120g288kcal10.1g51.5g4.5g22.4g
Vesi, vesijohtovesi 1600g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 48g424kcal0g0g48g0g
Soijakastike 96g58kcal5g9.1g0.1g0g
Sitruunamehu (Limmi)48g12kcal0.1g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17344g7963kcal787g476g247.2g207g
Valittu annoskoko8672g3982kcal393.5g238g123.6g103.5g
Annoskoko puolitettuna4336g1991kcal196.8g119g61.8g51.8g
Arvot/100g100g46kcal4.5g2.7g1.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=193310