Karppi, täytetty paprika

Leikkaa paprikoista hattu pois.

Kuullota sipuli (ja valkosipuli) oliiviöljyssä ja lisää jauheliha, ruskista ja mausta esim.

pippuri, paprikaj.

yms.
Lisää tuorejuusto.

Täytä paprikat seoksella ja lisää juustoraaste päälle.

Kypsennä 2oo asteessa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika-chili tuorejuusto viola400g640kcal32g16g52g0g
Juustoraaste emmental punaleima800g3120kcal232g0g240g0g
Sipuli (kuorittu)480g130kcal6.2g23g1g8.2g
Oliiviöljy 112g990kcal0g0g112g0g
Paprika punainen 2720g796kcal25.6g122.4g10.9g51.7g
Jauheliha, sika-nauta 3200g7086kcal560g0g544g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g960g1536kcal76.8g38.4g124.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17344g28596kcal1865.2g399.6g2169.4g119.8g
Valittu annoskoko8672g14298kcal932.6g199.8g1084.7g59.9g
Annoskoko puolitettuna4336g7149kcal466.3g99.9g542.4g30g
Arvot/100g100g165kcal10.8g2.3g12.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=208535