Nauhapastaa broilerinjauhelihalla ja kasviksilla

-Keitä vesi ( noin litra)
-Lisää oliiviöljy ja suola
-Lisää tagliatellet veteen ja keitä pakkauksessa olevan ajan mukaan.

-Poimi tagliatellet vedestä pastakauhalla (ÄLÄ kaada vettä pois!!) siivilään ja huuhtase kraanaveden alla.

- Pistä pasta valmiiksi lautasille
- Lisää pastasta säästettyyn keitinveteen kasvikset pakkasesta ja keitä siinä kunnes ovat kypsiä.

- Kaada kasvikset keitin vesineen siivilän läpi ja huuhtase kraanan alla.

-Laita lautasille jossa pasta odottaa
- Paista pastan kiehumista odotellessasi pannulla broilerin jauheliha ruokalusikallisessa rypsiöljyä kivan rapeaksi.

- Mausta broileri miten haluat
- Kaada paistettu broikku lautaselle pastan ja vihannesten kylkeen.

-lisää ketsuppia jos tahdot
-nauti.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Omenao
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tagliatelle, euroshopper1505g5209kcal180.6g1082.4g18.1g0g
Suola, annos 3g160g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 384g3399kcal0g0g384.4g0g
Pirkka broilerin paistijauheliha 250 g, annos 250g4004g5165kcal600.6g0g360.3g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka2402g1658kcal96.1g264.2g19.2g74.5g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 216g1912kcal0g0g216.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17344g34683kcal1754.6g2693.2g1996.4g149g
Valittu annoskoko8672g17342kcal877.3g1346.6g998.2g74.5g
Annoskoko puolitettuna4336g8671kcal438.7g673.3g499.1g37.3g
Arvot/100g100g200kcal10.1g15.5g11.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=223021