Makaronijauhelihavuoka

Keitä pasta kypsäksi.

Paista jauheliha kypsäksi sipulin kanssa.

Sekoita pasta, jauheliha-sipuliseos, tomaattimurska ja keiju ruoka.

Paista uunissa n. 50 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Katijaas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g3200g1120kcal32g208g16g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 2400g7692kcal642.5g0g574.6g0g
Torino tumma nalle pasta (Raisio), annos 35g1280g4480kcal230.4g755.2g49.9g76.8g
Sipuli (kuorittu)512g138kcal6.7g24.6g1g8.7g
Keiju ruoka kasvirasvasekoite 15 % (Keiju), annos 200g1280g2048kcal10.2g76.8g192g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17344g30957kcal1843.6g2129.2g1667g171g
Valittu annoskoko8672g15478kcal921.8g1064.6g833.5g85.5g
Annoskoko puolitettuna4336g7739kcal460.9g532.3g416.8g42.8g
Arvot/100g100g179kcal10.6g12.3g9.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232720