Jauhelihakeitto ohralla

Paista kuutioitu sipuli ja jauheliha pannulla.

Keihauta vesi ja lisää ohraryynit anna keihua noin 10 minuuttia.

Lisää vihannekset ja jauhelihaa.

Keitä pienemmällä lämmöllä siihen asti kun perunat ovat kypsyjä.

Nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Petmol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi5398g0kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1439g2001kcal273.5g0g100.8g0g
Peruna, keskikokoinen 60g810g486kcal12.1g105.3g0.8g7.3g
Porkkana keitetty450g121kcal2.7g22.9g0.9g11.7g
Ohrasuurimo 360g1160kcal29.7g227.2g7.2g27.3g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala40g111kcal7.9g2g7.9g0g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17352g7855kcal656.4g732g236g98.8g
Valittu annoskoko8676g3927kcal328.2g366g118g49.4g
Annoskoko puolitettuna4338g1964kcal164.1g183g59g24.7g
Arvot/100g100g45kcal3.8g4.2g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=290422