Jauheliha-perunavuoka

400g naudan paistijauhelihaa
1 rkl öljyä
1 sipuli
5 perunaa
2 dl kuohukermaa
1-2 tl ruususuolaa
mustapippuria
(valkosipulin kynsi)

Leikkaa perunasta ohuita viipaleita.

Kuullota sipulit öljyssä ja ruskista jauheliha.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Lado vuokaan ohut kerros perunoita, joiden päälle ripottele ruususuolaa.

Päälle jauhelihakerros.

Tee perunasta ja jauhelihasta kerroksia mielesi mukaan.

Lopuksi kaada päälle purkki kuohukermaa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Natschku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g2706g1623kcal40.6g351.7g2.7g24.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3608g5988kcal685.4g0g360.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1804g5955kcal36.1g54.1g631.3g0g
Sipuli (kuorittu)451g122kcal5.9g21.6g0.9g7.7g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 45g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl45g406kcal0g0g45.1g0g
Mustapippuri 18g51kcal2g6.9g0.6g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17352g28289kcal1540g868.6g2082.6g73.8g
Valittu annoskoko8676g14144kcal770g434.3g1041.3g36.9g
Annoskoko puolitettuna4338g7072kcal385g217.2g520.7g18.5g
Arvot/100g100g163kcal8.9g5g12g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=357793