Voileipäkakku (karpimpi)

Vaahdota kerma kevyesti.

Liuota liivatejauhe kiehuvaan lihaliemeen, niin että se sulaa.

Sekoita tuorejuusto & Cuisine (tai 2pkt tuorejuustoa) ja lisää kuuma liivateliemi.

Yhdista kermavaahto sekä tuorejuusto-liivateseokset.

Lisää joukkoon kinkkusuikaleet, paprika pieninä kuutioina ja kurkkusalaatti (jos käytät).

Kaada seos kelmulla vuorattuun irtopohjavuokaan, painele päälle leipäviipaleet (joista on reunat poistettu).

Kostuta leipien pinta lihaliemellä tai maidolla.

Päälle kelmu.

Anna olla jääkaapissa ainakin 3h, mieluiten yön yli. Kakku on tehty keikauskakkutapaan :) eli jos haluat, voi pohjalle laittaa ennen täytettä esim.

kirsikkatomaatteja & viinirypäleitä halottuna.

Sitten päälle tuorejuustoseos ja sitten leipä.

Itse en laittanut koristeita.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karppinen-leipä (Perheleipurit), annos 25g100g233kcal18.6g12.1g11.2g14.1g
Lihaliemi laimennettu 50g10kcal0g1.5g0.3g0g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour125g376kcal4.3g5.4g37.6g1.3g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit125g163kcal3.8g2.5g16.3g0g
Kinkkusuikale, Portti150g188kcal25.6g0.6g10.5g0g
Kurkkusalaatti, Rainbow, 360g/purkki75g34kcal0.7g7.5g0.2g0g
Paprika, punainen70g18kcal0.6g3.2g0.3g1.4g
Liivate 6g21kcal5.1g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl165g562kcal3.3g5g57.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1736g3208kcal124g75.6g268.6g33.6g
Valittu annoskoko868g1604kcal62g37.8g134.3g16.8g
Annoskoko puolitettuna434g802kcal31g18.9g67.2g8.4g
Arvot/100g100g185kcal7.1g4.4g15.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255370