Katkarapupiiras

Pohja: Sekoita voi ja kuivat aineet yhteen.

Lisää kermaviili, mutta älä vaivaa.

Sekoita tomaatti ja oliivit keskenään, mausta tuoreella basilikalla, mustapippurilla ja yrttisuolalla ja kaada vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita muna, kerma ja juustoraaste ja kaada tomaattiseoksen päälle vuokaan.

Paista 20-30 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Jaakkok
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g70g513kcal0.7g0.7g56.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 137g470kcal14g95.9g1.6g4.8g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 70g60kcal2.2g3.1g4.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g119g24kcal0.7g4.5g0.4g1.7g
Oliivi kivetön musta rainbow35g63kcal0.2g2g6g0g
Katkarapu 141g96kcal20.3g0g1.5g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%141g225kcal3.8g3.8g21.1g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 70g266kcal19.6g0g21.1g0g
Muna, annos 60g84g74kcal6.4g0.7g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1736g3583kcal135.8g221.6g234.4g13g
Valittu annoskoko868g1791kcal67.9g110.8g117.2g6.5g
Annoskoko puolitettuna434g896kcal34g55.4g58.6g3.3g
Arvot/100g100g206kcal7.8g12.8g13.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203460