Omenapiirakka

Säädä uuni 225 asteeseen.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, jonka jälkeen maito ja öljy.

Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunipeltiin, nosta päälle omenaviipaleita (kotimaiset omenat voi leikata kuorineen, siemenkota poistettuna), ripottele pinnalle sokeria ja kanelia.

Paista uunin keskitasolla n. 15 minuuttia.

Tarjoa halutessasi lisäksi vaniljajäätelöä, vaniljakastiketta tai -vaahtoa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Jonagold

Jonagold sanoi...

Reseptistä tulee pellillinen.

Punnitsemani pala oli vain 77g, joten ei kannata luottaa tuohon 124g märään


lauantai 29.08.2009 klo 18:45

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 96g137kcal12g0.3g9.9g0g
Vehnäjauho, sunnuntai129g452kcal15.5g91.7g2.7g3.9g
Maito, Kevyt66g30kcal2.1g3.2g1g0g
Leivinjauhe 3.3g5.8kcal0.2g1.2g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g4.4g16kcal0.2g3.5g0.2g0g
Rypsiöljy 39g349kcal0g0g39.4g0g
Sokeri 110g444kcal0g109.3g0g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 420g188kcal0.8g39.6g0.4g7.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1736g3244kcal61.6g497.6g107.2g23g
Valittu annoskoko868g1622kcal30.8g248.8g53.6g11.5g
Annoskoko puolitettuna434g811kcal15.4g124.4g26.8g5.8g
Arvot/100g100g187kcal3.5g28.7g6.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137254