Kesäkurpitsa-purjo- kiinakaali-tomaattikeitto

Kuori ja lohko porkkanat, ja puhdista ja lohko sipulit veteen kattilaan.

Kesäkurpitsan laitan pestynä kuorineen.

Keitä kunnes pehmenevät.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää joukkoon tomaattimurska (tavallinen tomaattimurskakin käy, ei tarvi olla yrtti-, koska yrttimausteita voi laittaa oman maun mukaan).

Ei paha jos laittaa pakkauksen vaikka 4 % ruokakermaa pehementämään makua!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 140g25kcal0.8g3.5g0.6g1g
Purjosipuli88g17kcal1.6g2.1g0.2g1.8g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g130g45kcal1.3g8.8g0.6g1.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 350g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.7g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P88g53kcal0.9g3.9g3.5g0.5g
Kiinankaali 70g14kcal1.1g1.6g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1736g315kcal11.8g41g10.2g11.8g
Valittu annoskoko868g158kcal5.9g20.5g5.1g5.9g
Annoskoko puolitettuna434g79kcal3g10.3g2.6g3g
Arvot/100g100g18kcal0.7g2.4g0.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268441