Peuraspagulettokastike

1. Jauhelihat ruskeaksi.

2. Valkosipuli ja porkkana raasteena joukkoon.

3. Paseeratut ja pyre tomaatit purkista / tölkistä.

4. Liemikuutiot

5. Mausteet

Ja tämähän oli tehty jämistä, sipulia olis tarvinnut lisäksi, mutta sitä ei ollut.

Porkkanaakin saa laittaa enemmän tuohon lihamäärään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Jannet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuran liha (Tuore liha), annos 100g280g342kcal62.7g0g9.9g0g
Porkkana 35g11kcal0.2g1.9g0.1g0.9g
Valkosipuli 6.3g6.8kcal0.5g1g0g0.1g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g175g8.8kcal0.3g0.3g0.7g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi3.9g11kcal0.3g0.3g0.9g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g350g88kcal4.6g14.7g0.7g0g
Basilika, tuore 8.8g2.4kcal0.3g0.1g0.1g0.1g
Mustapippuri 1.8g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Oregano, kuivattu 3.5g11kcal0.4g0.8g0.4g1.5g
Oliiviöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1736g1032kcal139g39.6g32.8g6.4g
Valittu annoskoko868g516kcal69.5g19.8g16.4g3.2g
Annoskoko puolitettuna434g258kcal34.8g9.9g8.2g1.6g
Arvot/100g100g59kcal8g2.3g1.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305234