Gluteeniton pastatonnikalapata

Keitä pasta, lisää kasvikset, viimeisenä tonnikala, mausta oreganolla ja tillillä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Soutaja570
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton kuitupitoinen pennepasta (Semper), annos 75g70g239kcal6g50.5g1.3g4.9g
Kesäkurpitsa175g30kcal0.7g4.4g1.1g1.2g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)44g4.8kcal0.5g0.5g0.1g0.4g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 175g181kcal6g31.6g1.9g5.1g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)263g92kcal2.6g18.1g1.3g3.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g70g14kcal0.4g2.7g0.2g1g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)70g126kcal16.1g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1736g1373kcal64.6g215.6g23g32.6g
Valittu annoskoko868g687kcal32.3g107.8g11.5g16.3g
Annoskoko puolitettuna434g343kcal16.2g53.9g5.8g8.2g
Arvot/100g100g79kcal3.7g12.4g1.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=407349