Hirvenlihapata

Liha kuutioidaan halutun kokoiseksi, siihen otetaan väri pannulla (Flora kevyt culinesse) ja halutessa maustetaan pippurilla ja suolalla.

Sipuli ja paprika pilkotaan "suupaloiksi", porkkana pienemmäksi.

Sitten vaan kaikki ainekset pataan, kansi päälle ja kypsennyt 200 asteessa 1,5-2h.

--> Mitä pidempi kypsennysaika, sitä mureampi lihasta tulee.

--> Hirvenliha voidaan korvata poron-, naudan- tai sianlihalla)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 225g253kcal47.6g0g6.8g0g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Paprika punainen 141g41kcal1.3g6.3g0.6g2.7g
Porkkana 113g37kcal0.7g6.3g0.2g2.9g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)113g45kcal1.2g8.1g0.6g1.6g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g17g78kcal0.1g0.1g8.6g0g
Flora ruoka kevyt & paksu141g84kcal1.4g6.3g5.6g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow7.3g19kcal0.7g0.7g1.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1737g1175kcal109g66.4g48.2g18.4g
Valittu annoskoko869g588kcal54.5g33.2g24.1g9.2g
Annoskoko puolitettuna434g294kcal27.3g16.6g12.1g4.6g
Arvot/100g100g68kcal6.3g3.8g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107752