Lasagnette, jauheliha/soija/papu

- soijarouhe turpoamaan veteen, johon on lisätty liemikuutio
- jauheliha ruskistetaan sipulin kanssa paistinpannussa
- uuni päälle 200 asteeseen
- lisätään pannuun soijarouhe, purkillinen kidneypapuja, kastikeainekset ja 3 dl maitoa sekä 6 dl vettä, maustetaan
- pastapalat laitetaan oljyllä voideltuun vuokaan, perään kastike, sekoitetaan varovasti
- päälle juustoraastetta ja uuniin n. puoleksi tunniksi
- annetaan vetäytyä hetken ennen syömistä

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2316 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Knorr lasagnette pasta68g236kcal7.4g47.9g0.7g0g
Knorr lasagnette kastikeaineet 93 g35g122kcal3.8g19.5g3.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen113g37kcal3.7g5.5g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha150g249kcal28.5g0g15g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Vesi312g0kcal0g0g0g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g15g48kcal7.8g4.2g0.1g2.4g
Lihaliemikuutio Maggi3.8g11kcal0.3g0.3g0.9g0g
Kidneypapu, suolaliemessä96g105kcal7.5g17.2g0.5g7.6g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%24g56kcal7.1g0.6g2.9g0g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1737g1888kcal133.4g194.8g61.6g21.6g
Valittu annoskoko869g944kcal66.7g97.4g30.8g10.8g
Annoskoko puolitettuna434g472kcal33.4g48.7g15.4g5.4g
Arvot/100g100g109kcal7.7g11.2g3.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=38305