Puolukkainen juustokakku

Murskaa 200-300 g (joulu) pipareita pohjaa varten, sekoita joukkoon 75 g rasvaa.

Täyte:
10 liivatelehteä
2,5 dl Flora vispiä vaahdotettuna
2,5 dl Flora vanillaa vaahdotettuna
1 dl sokeria
3 tl van. sokeria
300g vanilijatuorejuustoa
5 dl puolukoita
noin puoli desiä vettä tai puolukkamehua.

Painele pohjaa varten muruseos irtopohjavuoan pohjalle.

Liota liivatteet runsaassa vedessä.

Sekoita vaahdotetut vispi ja vanilla, tuorejuusto ja sokerit.

Kuumenna vesimehu, liuota liivatteet.

Jäähdytä.

Lisää täytteeseen survotut puolukat ja liivateseos.

Sekoita hyvin
Kylmässä 2-4 t tai yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Krisse71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g197g1435kcal2g2g157.3g0g
Siirappi, tumma197g629kcal0.2g145.5g0g0g
Sokeri 197g798kcal0g196.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu80g101kcal8.8g0.2g7.2g0g
Neilikka, annos 4g6.2g23kcal0.2g4.9g0.2g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g6.2g23kcal0.2g4.9g0.2g0g
Vehnäjauho, sunnuntai442g1547kcal53.1g313.9g9.3g13.3g
Oivariini, 60 (100g)421g2317kcal4.2g4.2g252.8g0g
Liivatelehti, gelatiini112g392kcal96.2g0g0.1g0g
Flora vispi 20%1404g3090kcal42.1g70.2g280.9g0g
Flora Vanilla 12%1404g2668kcal63.2g224.7g168.5g0g
Sokeri 478g1938kcal0g477g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka84g336kcal0g83.4g0g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g1685g4550kcal134.8g202.2g337g0g
Puolukka 1685g654kcal7.4g114.6g8.4g43.8g
Vesi281g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17360g41003kcal824.8g3688.2g2443.8g114.2g
Valittu annoskoko8680g20502kcal412.4g1844.1g1221.9g57.1g
Annoskoko puolitettuna4340g10251kcal206.2g922.1g611g28.6g
Arvot/100g100g236kcal4.8g21.2g14.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103137