Parsakeitto

Kuori parsat, keitä ne kaikkien ainesten kanssa pehmeiksi.

Soseuta tehosekoittemella tasaiseksi.

Paseeraa siivilän läpi kahdesti ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siirappi 200g603kcal0.2g148.2g0g0g
Ruokakerma (Flora), annos 250g1667g1000kcal16.7g75g66.7g0g
Kasvisliemikuutio 147g447kcal13.9g19.8g34.5g2.3g
Parsa 6667g1033kcal85.3g80g13.3g100g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17360g6165kcal232.2g646g229g204.6g
Valittu annoskoko8680g3083kcal116.1g323g114.5g102.3g
Annoskoko puolitettuna4340g1541kcal58.1g161.5g57.3g51.2g
Arvot/100g100g36kcal1.3g3.7g1.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175894