Pähkinä-omenakakku

1) Kuori ja kuutioi omenat ja sekoita joukkoon kaneli.

2) Sulata ja jäähdytä rasva.

Vaahdota kananmunat ja sokeri ja sekoita voisula munavaahtoon.

3) Sekoita korppu-, vehnäjauho ja leivinjauhe keskenään.

4) Lisää jauhot taikinaan sekä omenakuutiot ja maito.

5) Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (n. 2l vetoinen).

Paistetaan uunin alaosassa 175 asteessa noin 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Marie83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 2805g998kcal4.5g199.4g2.5g56.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g21g77kcal0.7g16.7g0.7g0g
Margariini 60%, keskiarvo 1052g5601kcal3.5g3.7g631g0g
Kananmuna kuoreton 1157g1650kcal144.6g3.5g118.6g0g
Sokeri 1192g4838kcal0g1190.7g0g0g
Maapähkinä 491g2788kcal125.6g64.8g211g77.5g
Korppujauho 1402g5135kcal147.1g1050.3g14.4g74.3g
Luomu täysjyvävehnäjauho (Myllärin), annos 20g140g477kcal16.8g84.1g3.9g16.8g
Leivinjauhe 70g123kcal3.6g26.5g0g0.4g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 351g119kcal10.7g17.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17360g43613kcal914.2g5313.8g1965g450.2g
Valittu annoskoko8680g21806kcal457.1g2656.9g982.5g225.1g
Annoskoko puolitettuna4340g10903kcal228.6g1328.5g491.3g112.6g
Arvot/100g100g251kcal5.3g30.6g11.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309739