Kanaa ja kasviksia

Pilko rintafileet ja vihannekset.

Laita vesi kiehumaan ja keitä parsakaalia muutama minuutti.

Laita pannulle kananrintafileet, paprika, kesäkurpitsa ja sipuli.

Paista kevyesti.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää herkkusienet ja anna hautua hetken kannen alla.

Lisää riisiviinietikka, soija ja mirin.

Kaada joukkoon valutetut parsakaalit.

Kypesennä kannen alla, kunnes kana on kypsynyt.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 560g101kcal3.1g14g2.2g3.9g
Herkkusieni 1680g267kcal35.3g5g5.5g25.2g
Paprika keltainen 672g203kcal6.3g34.3g1.3g13.4g
Sipuli 448g136kcal5.6g21.5g0.9g7.6g
Parsakaali brokkoli 2240g785kcal103.5g43.7g6.7g56g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g168g118kcal13.4g13.8g6g0g
Mirin seasoning (Blue dragon), annos 30g168g370kcal0g90.7g0g0g
Riisiviinietikka, pullo (Narcissus), annos 15g56g187kcal0g0g0g0g
Broilerin nahaton rintafilee2688g2769kcal620.9g0g40.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17360g9868kcal1576.2g446g125.8g212.2g
Valittu annoskoko8680g4934kcal788.1g223g62.9g106.1g
Annoskoko puolitettuna4340g2467kcal394.1g111.5g31.5g53.1g
Arvot/100g100g57kcal9.1g2.6g0.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339369