Kesäkurpitsapata

Paista jauheliha, lisää sipuli ja valkosipuli.

Paista hetken aikaa.

Lisää tomaattipyre (tässä käytetty 2 purkkia = 500 g/ purkki).

Mausta oman maun mukaan.

Lämmitä uuni 180 asteeseen.

Pese kesäkurpitsa.

Halkaise ja poista siemenosa.

Siivuta kesäkurpitsa juustohöylällä.

Kesäkurpitsasiivut ja jauheliha-tomaattikastike ladotaan uunivuokaan samaan tapaan kuin esim.

lasagne.

Teen ensin kesäkurpitsa taso, lisää kastiketta, toinen kesäkurpitsa taso jne. päälimmäiseksijauheliha-tomaattikas
tike.

Kerrosten määrä riippuu astian koosta.

Paista n. 45 - 60 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Mirkka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha (Hk), annos 100g1867g2837kcal373.3g0g149.3g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g4667g1633kcal74.7g322g4.7g65.3g
Kesäkurpitsa zucchini 1867g337kcal10.5g46.7g7.5g13.1g
Sipuli, paistettu 187g189kcal2.4g9.1g15.3g3.2g
Valkosipuli 93g101kcal7.4g15.2g0.6g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17360g10195kcal936.6g786g354.8g167.2g
Valittu annoskoko8680g5098kcal468.3g393g177.4g83.6g
Annoskoko puolitettuna4340g2549kcal234.2g196.5g88.7g41.8g
Arvot/100g100g59kcal5.4g4.5g2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=377009