Mustikka-grahampuuro

Kiehauta vesi ja lisää ripaus suolaa.

Lisää grahamjauhot sekaan voimakkaasti vispaten.

Keitä 5 - 10 minuuttia.

Lisää sekaan mustikat ja jatka kypsentämistä 5 - 8 minuuttia.

Mausta sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Hypoxipm
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi5596g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 923g3028kcal97.5g560.5g20.3g91.4g
Mustikka metsä- 1679g739kcal8.4g107.5g10.1g55.4g
Sokeri 476g1931kcal0g475.2g0g0g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17360g11396kcal211.8g2286.4g60.8g293.6g
Valittu annoskoko8680g5698kcal105.9g1143.2g30.4g146.8g
Annoskoko puolitettuna4340g2849kcal53g571.6g15.2g73.4g
Arvot/100g100g66kcal1.2g13.2g0.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381729