Tomaattinen jauhelihakeitto

Mausteet:
suola, mustapippuri, chili, basilika
oman maun mukaan valkosipuli, chili...

Ruskista jauheliha, laita sekaan tomaattipyre, paprikakuutiot, silputtu sipuli, valkosipuli ja chili.

Kuullota vielä hetki.

Lisää tomaattimurska, vesi, liemikuutiot ja pakastemaissi ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen puoli tuntia, tarkista maku ja nauti.

Kalorit valmiissa keitossa noin 56 kcal /desilitra.

Jos hiilarit hirvittää voi maissit jättää pois.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2170 grammaa

Lennip
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyre (Rainbow (tuubi)), annos 100g100g85kcal4.8g16g0.4g0g
Paprika punainen 600g176kcal5.6g27g2.4g11.4g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g1600g368kcal22.4g54.4g6.4g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Maissi, pakaste (Spar) 200g600g666kcal25.2g117.6g13.8g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)80g208kcal10.4g9.6g14.4g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 4000g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen80g32kcal1.6g7.2g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1200g1992kcal228g0g120g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17360g7313kcal609.6g508.6g316.6g37.8g
Valittu annoskoko8680g3656kcal304.8g254.3g158.3g18.9g
Annoskoko puolitettuna4340g1828kcal152.4g127.2g79.2g9.5g
Arvot/100g100g42kcal3.5g2.9g1.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441099