Kanttarellimuhennos (maidoton, laktoositon)

200g tuoreita kanttarelleja
200g pakastesipulikuutioita
20g (1rkl) sinistä Keiju-margariinia
2dl kauraruokakermaa
suolaa
valkopippuria

Paista kanttarellit ja sipulit Keijussa.

Lisää kaurakerma, suolaa ja hiven valkopippuria.

Anna hautua.

Tarjoa esimerkiksi lihamurekkeen seuralaisena.

Huomioi nesteen haihtuminen. 4 hlön annos painaa valmiina noin 250g.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g2800g672kcal50.4g84g14g53.2g
Sipulikuutiot rainbow2800g280kcal42g42g0g0g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)280g1764kcal0g0g196g0g
Kaurakerma, Oatley, 2.5 dl purkki2800g4200kcal28g168g364g19.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17360g13832kcal240.8g588g1148g145.6g
Valittu annoskoko8680g6916kcal120.4g294g574g72.8g
Annoskoko puolitettuna4340g3458kcal60.2g147g287g36.4g
Arvot/100g100g80kcal1.4g3.4g6.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81888