Lämpöiset tonnikalaleivät

Lämpöisiä tonnikalaleipiä :D
leivät pellille laita päälle tonnikalaa, tomaattia, fetajuustoa ja raastetta/siivuja kevyttä juustoa.

Päälle uunista oton jälkeen lisää mustapippuri rouhetta tms. Aineksista voi tehdä myös massan johon lisää kevyttä ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Jojo70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Reissumies (Oululainen) 25g pala1400g3360kcal154g616g28g168g
Tonnikala vedessä 3220g3363kcal722.6g0g48.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2100g426kcal12.6g79.8g6.3g29.4g
Polar 5% juusto1400g2380kcal434g0g70g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g560g616kcal100.8g11.2g16.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17360g20291kcal2848g1414g338.8g394.8g
Valittu annoskoko8680g10145kcal1424g707g169.4g197.4g
Annoskoko puolitettuna4340g5073kcal712g353.5g84.7g98.7g
Arvot/100g100g117kcal16.4g8.1g2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96391