Värikäs pastalaatikko

Ainekset:

6 dl (250 g) Pirkka pennepastaa
400 g naudan paistijauhelihaa
2 dl Pirkka sipulikuutioita (pakaste)
2 tl Pirkka currya
1 tl Pirkka-pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 ps (200 g) Pirkka-herne-maissi-porkkanasekoitu
sta (pakaste)
7 dl maitoa
3 kananmunaa
1/2 tl Pirkka pizzamaustetta

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan juuri ja juuri kypsäksi.

Valuta hyvin.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan ja kuullota sipuli lihan joukossa.

Mausta seos currylla, pizzamausteella ja suolalla.

Kaada voideltuun vuokaan pasta, jauhelihaseos ja jäinen kasvissekoitus.

3. Vatkaa kevyesti maitoja munat sekaisin.

Kaada munamaito vuokaan ja sekoita.

Ripottele pinnalle vielä pizzamaustetta.

Kypsennä 175 asteisessa uunissa alimmalla tasolla noin 60 minuuttia.

Tarjoa vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino933g3173kcal214.7g494.7g34.5g56g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 1867g2578kcal350g0g130.7g0g
Sipuli 840g254kcal10.5g40.3g1.7g14.3g
Pirkka herne.maissi.porkkana 200g933g653kcal29.9g112g6.5g28.9g
Rasvaton maito, kalsium, rasvaton, d-vitamiinia 0,5ug 3267g1231kcal124.1g166.6g3.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 840g1055kcal92.4g2.2g75.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17360g17887kcal1643.2g1631.6g505g198.4g
Valittu annoskoko8680g8944kcal821.6g815.8g252.5g99.2g
Annoskoko puolitettuna4340g4472kcal410.8g407.9g126.3g49.6g
Arvot/100g100g103kcal9.5g9.4g2.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97381