Thai-kana

Leikkaa kanafileet suikaleiksi ja marinoi kalakastikkeen ja valkosipulin kera 15 minuuttia.

Leikkaa sipuli suikaleiksi.

Freesaa herneitä öljyssä pari minuuttia ja lisää sipuli ja curry, anna hautua viitisen minuuttia.

Lisää kookosmaito ja kasvisliemikuutio.

Anna hautua viitisen minuuttia.

Lisää kanasuikaleet ja anna hautua kypsäksi.

Purista liemeen sitruunamehua ja tarkista suola.

Juuri ennen tarjoamista rymäytä päälle hienonnettua korianteria.

Tarjoa täysjyväriisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafilee, 2 kpl, Lidl3400g3944kcal741.2g0g108.8g0g
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Kalakastike (Blue dragon), annos 100g288g418kcal17g89g0.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g24g25kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Herne 800g551kcal40.5g74.9g3.2g24.8g
Kasvisliemikuutio 44g134kcal4.2g5.9g10.3g0.7g
Korianteri, tuore, annos 20g80g16kcal1.6g3.2g0.4g2.4g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 80g17kcal0.2g1.3g0g0.1g
Rypsiöljy 160g1415kcal0g0g160g0g
Sokeri 20g81kcal0g20g0g0g
Kookosmaito (pirkka) (annos 400g)3200g5760kcal64g160g544g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17392g25047kcal1756.8g774g1656.6g77.4g
Valittu annoskoko8696g12523kcal878.4g387g828.3g38.7g
Annoskoko puolitettuna4348g6262kcal439.2g193.5g414.2g19.4g
Arvot/100g100g144kcal10.1g4.5g9.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176729