Porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kuivat aineet ja öljy vaahtoon.

Lisää viimeisenä porkkanaraaste.

Paista pohjaa uunissa 175 asteessa 30 min.
Sekoita kuorrutteen aineet keskenään (tuorejuusto, tomusokeri, vaniljasokeri) ja levitä seos jäähtyneen kakun päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Tulppaani8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 14g57kcal0g14.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 10g13kcal1.1g0g0.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.1g28kcal0.8g5.7g0.1g0.3g
Vehnälese 0.8g1.9kcal0.1g0.1g0g0.3g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.8g3kcal0g0.7g0g0g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8.3g75kcal0g0g8.3g0g
Porkkanaraaste 200g25g6.7kcal0.1g1.3g0g0.6g
Tomusokeri 1dl=60g6.2g25kcal0g6.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 13g36kcal1.4g0.4g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana174g497kcal7g58.8g25g2.4g
Valittu annoskoko87g249kcal3.5g29.4g12.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna43g124kcal1.8g14.7g6.3g0.6g
Arvot/100g100g287kcal4g33.9g14.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=239696