Kukkakaaligratiini (savukinkku)

Keitä kukkakaali max. 5 min. eli puolikypsäksi.

Kuullota sipulia ja kinkkua hetki.

Pane kinkku-sipulihakkelus syvään vuokaa ja laita keitetty kukkakaali päälle.

Tee pussikeiton ohjeen mukaan juustokastike, mutta käytä vain puolet nesteen määrästä.

Kaada kastike kukkakaalin päälle ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Kypsennä kiertoilmassa ja grillivastus päällä n. 10 min. tai kunnes juusto on saanut väriä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g19g66kcal4.9g0.5g5.1g0g
Juustokeitto (Knorr), annos 49g4.6g20kcal0.9g1.7g1g0g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 38g8.9kcal0.7g0.8g0.1g0.9g
Ylikypsäkinkku, Huhtahyvät26g26kcal4.3g0.3g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana174g241kcal21.6g6.6g13.8g1.8g
Valittu annoskoko87g121kcal10.8g3.3g6.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna44g60kcal5.4g1.7g3.5g0.5g
Arvot/100g100g139kcal12.4g3.8g7.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132779