Keräkaalia sinappikastikkeella

Raasta tai suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi.

Murskaa valkosipulinkynnet.

Sekoita muut aineet keskenään kastikkeeksi paitsi kaali.

Kaada kastike kaalin päälle ja anna marinoitua jääpissä vähintään tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g66g16kcal0.8g2.2g0.1g1.4g
Oliiviöljy 5.1g45kcal0g0g5.1g0g
Dijonsinappi, Maille, Original3.7g2.6kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Valkoviinietikka (Rajamäen)3.7g0.7kcal0g0.2g0g0g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.6g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana174g132kcal2.2g6.2g10.6g3g
Valittu annoskoko87g66kcal1.1g3.1g5.3g1.5g
Annoskoko puolitettuna44g33kcal0.6g1.6g2.7g0.8g
Arvot/100g100g76kcal1.3g3.6g6.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139318