Mustikka-gojimarja-tattari -piirakka, maidoton, gluteeniton

Sekoita munat ja margariini keskenään.

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet joukkoon ja maito.

Lopuksi jäiset mustikat varovasti sekoittaen.

Paista 175°C 45min.

Vaihtoehtona voit laittaa hetken liotettuja gojimarjoja, vaikka ligöörissä ym. Myös kaneli sopii hyvin mausteeksi.

Perustaikinaan voi kokeilla vaikka mitä makuja.

On kuitenkin tois hyvää gluteenitonta ja maidotonta herkkua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu11g14kcal1.2g0g1g0g
Sokeri 13g51kcal0g12.5g0g0g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste13g93kcal0g0g10.3g0g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g3.8g13kcal0.5g2.5g0.1g0.2g
Tattarijauho, Myllynparas25g85kcal3.3g16.9g0.4g1.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Leivinjauhe 0.9g1.7kcal0g0.4g0g0g
Rice Dream, riisimaito6.3g2.9kcal0g0.6g0.1g0g
Mustikka, pakaste (Pirkka), annos 200g14g4.8kcal0.1g0.9g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana174g535kcal10.2g68.6g24g4g
Valittu annoskoko87g267kcal5.1g34.3g12g2g
Annoskoko puolitettuna44g134kcal2.6g17.2g6g1g
Arvot/100g100g307kcal5.9g39.4g13.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228915