Lämmin tonnikala-ruisleipä

Voitele puolikas ruisreikäleivästä ketsupilla.

Halutessasi leikkaa valmiiksi annospaloiksi 4/8 osaan.

Lado päälle tonnikala, tomaatit, katkaravut, kapris ja juustoraaste.

Mausta musta tai sitruunapippurilla.

Aseta uunipellille ja paista 200 noin 20min kunnes juustoraaste on sulanut ja hieman ruskistunut.

Tarjoa salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipäpalat runsaskuituinen, laktoositon (Rainbow), annos 25g28g68kcal2.5g13.2g0.5g3.4g
Ketsuppi 7.5g6.8kcal0.1g1.4g0g0.1g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)21g37kcal4.7g0g1.7g0g
Rainbow kermajuusto (Rainbow), annos 10g9g37kcal2.2g0.1g3g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro1.9g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.8g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Katkarapu 19g13kcal2.7g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana174g325kcal24.6g30g10.8g7.2g
Valittu annoskoko87g163kcal12.3g15g5.4g3.6g
Annoskoko puolitettuna44g81kcal6.2g7.5g2.7g1.8g
Arvot/100g100g187kcal14.1g17.2g6.2g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267424