Maapähkinäsuklaajuustokakku

Kuumenna uuni 175 Asteeseen

Pohja:
Murenna Keksit, Suklaa, Maapähkinät ja sekoita voi joukkoon tehosekoittimessa.

Painele seos 23cm kakkuvuoan pohjalle ja laita kakkupohja jääkaappiin täytteen valmistuksen ajaksi.

Täyte:
Sekoita Tuorejuusto, kananmunat, kananmunankeltuaiset, sokeri, kermaviili ja maapähkinävoi tasaiseksi massaksi ja kaada täyte kakkupohjan päälle tasaiseksi kerrokseksi.

Laita kakku uuniin n.50min kunnes kakun päällystä on jähmettynyt
Ota kakku uunista päällystän tekemisen ajaksi
Päällystä:
Sekoita kermaviili, maitosuklaa ja fariinisokeri kattilassa ja lämmitä miedolla lämmöllä kunnes suklaa on sulanut seokseen.

Lusikoi päällystä kakun päälle varovasti tasaiseksi kerrokseski ja laita kakku takaisin uuniin n.10min.

Anna kakun jäähtyä ja jähmettyä yön yli jääkaapissa.

Recipe by Nigella Lawson
Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Juspa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g8.3g38kcal0.6g5.7g1.3g0.3g
Suolapähkinä, taffel2.1g13kcal0.6g0.3g1.1g0.2g
Suklaa tumma 4.2g22kcal0.2g2.2g1.3g0.2g
Voi 2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Tuorejuusto, rasvaa 13 % 21g35kcal1.6g0.8g2.7g0.5g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g7.2g9kcal0.9g0g0.6g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 2.5g7.1kcal0.4g0g0.6g0g
Sokeri 8.3g34kcal0g8.3g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 5.2g3.3kcal0.2g0.3g0.2g0g
Maapähkinävoi, luomu (Meridian), annos 10g10g60kcal3.1g1.2g4.8g0.9g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 10g6.7kcal0.3g0.5g0.4g0g
Maitosuklaa, Fazerin sininen4.2g23kcal0.5g2g1.4g0.1g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g1.2g4.9kcal0g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana174g541kcal16.8g45g32.2g4.4g
Valittu annoskoko87g270kcal8.4g22.5g16.1g2.2g
Annoskoko puolitettuna44g135kcal4.2g11.3g8.1g1.1g
Arvot/100g100g311kcal9.7g25.9g18.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=327882