Vohvelit (vähärasvainen, vichy, kermavaahto, hillo)

Nesteet ja kananmunat sekaisin, sen jälkeen jauhot siivilän läpi samalla sekoittaen.

Sokeri menee puoliksi taikinaan ja puoliksi kermavaahtoon.

Vaahto kannattaa vatkata ennenkuin alkaa paistaa vohveleita ja pistää paiston ajaksi jääkaappiin.

Vaahto ja hillo on mitoitettu silleen että molempia saa laittaa suht reilun kasan joka vohvelin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Hemuli123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 8.3g12kcal1g0g0.8g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g19g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 17g59kcal1.8g12.1g0.2g0.6g
Leivinjauhe 0.8g1.3kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma Flora 20%9g20kcal0.3g0.5g1.8g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 7.5g3.4kcal0.2g0.4g0.1g0g
Sokeri 1.5g6.1kcal0g1.5g0g0g
Sokeri 2.3g9kcal0g2.3g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.3g17kcal0g0g1.8g0g
Mansikkahillo 19g43kcal0.1g10.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana174g340kcal6.8g54.6g9.4g1.6g
Valittu annoskoko87g170kcal3.4g27.3g4.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna44g85kcal1.7g13.7g2.4g0.4g
Arvot/100g100g196kcal3.9g31.4g5.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342262