Juustokakku

Sekoita ensin erikseen A B ja C lopuksi yhdistä ja laita pakkaseen vähintään muutamaksi tunniksi, mielummin yöksi.

A juusto, keltuaiset, sokerit
B valkuaiset
C kerma

Murenna kakkuvuokaan digestivet pohjalle ja täyte päälle

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Mikaw
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia tuorejuusto 200g30g77kcal1.8g1g7.2g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl12g15kcal1.5g0g1g0g
Sokeri 15g61kcal0g15g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Digestive täysjyvävehnäkeksi10g45kcal0.6g6g2.1g0.3g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 20g66kcal0.4g0.6g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana174g531kcal8.6g46g34.6g0.6g
Valittu annoskoko87g265kcal4.3g23g17.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna44g133kcal2.2g11.5g8.7g0.2g
Arvot/100g100g305kcal4.9g26.4g19.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387039