Yllärimuffinit

Kananmuna ja sokeri vatkataan vaahdoksi.

Lisätään puuhaarukalla sekoittaen sulatettu
voi, vesi (tai maito) sekä kuivat aineet.

Annostellaan muffinivuokiin niin, että taikinan keskelle tulee yksi konvehti kunkin muffinin sisälle ja vielä taikinaa päälle.

Paistetaan 175C 13-18min

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Sokeri 19g76kcal0g18.6g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.2g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 1.2g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.2g5kcal0g1.2g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta24g87kcal3.1g16.9g0.5g0.8g
Kookoshiutale 2.2g14kcal0.2g0.1g1.4g0.4g
Hasselpähkinä 4g26kcal0.6g0.1g2.5g0.7g
Enkeli konvehti(minttu&toffee) (Panda)12g56kcal0.5g7.3g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana174g618kcal12.4g89.4g22g3.8g
Valittu annoskoko87g309kcal6.2g44.7g11g1.9g
Annoskoko puolitettuna44g154kcal3.1g22.4g5.5g1g
Arvot/100g100g355kcal7.1g51.4g12.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94316