Katkarapukeitto

Kuumenna pannulla kasvikset.

Lisää joukkoon kerma ja anna hautua n. 10-15 min.
Lisää sulatetut katkaravut ja mausta haluamallasi tavalla.

Itse nautin keiton aina raejuuston kanssa ;)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni 6.3g1kcal0.1g0g0g0.1g
Paprika punainen 15g4.4kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Ketsuppi (Heinz), annos 100g1.9g2.1kcal0g0.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)25g20kcal4.1g0g0.2g0g
Soijakastike 0.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl16g19kcal0.5g0.6g1.6g0g
Tomaatti 8.1g1.9kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana174g105kcal10g5.8g3.8g1.4g
Valittu annoskoko87g53kcal5g2.9g1.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna44g26kcal2.5g1.5g1g0.4g
Arvot/100g100g60kcal5.7g3.3g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97239