Linssi-papukeitto

Kuumenna öljy padassa ja kuullota pilkottu sipuli siinä.

Lisää tomaattimurska sekä liotetut linssit, currytahna ja valkosipulimurska.

Lisää pavut ja tarpeen mukaan vettä.

Anna keiton porista rauhallisesti ja keitä välillä sekoittaen, kunnes tuntuu olevan kypsää (n. 30-45 minuuttia tai enemmän).

Mausta esimerkiksi suolalla, mustapippurilla, basilikalla.

Voit ripotella keittoannoksen päälle raejuustoa halutessasi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 9g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Papu valkoinen, keitetty 13g14kcal1.1g1.8g0g0.9g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 6.3g20kcal1.5g2.9g0.1g0.6g
Tomaattimurska 25g7.3kcal0.1g1.3g0g0.5g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)1.3g1.8kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana174g101kcal5.8g13.4g1.4g4.4g
Valittu annoskoko87g50kcal2.9g6.7g0.7g2.2g
Annoskoko puolitettuna44g25kcal1.5g3.4g0.4g1.1g
Arvot/100g100g58kcal3.3g7.7g0.8g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139829