Tomaattipasta

Kuullota 1 rkl öliiviöljyssä 2 sipulia ja 2 valkosipulinkynttä ja lisää 500 g mielellään luumutomaatteja, mutta toki muutkin tomaatit käy. Mausta suolalla, mustapippurilla ja oreganolla ja hauduttele noin 15 min. Lisää lopuksi basilikaa.

Keitä lisäksi pastaa.

Yhdessä annoksessa on noin 232 kcal, jos kuivapastaa on keitetty noin 50 g per ruokailija.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)8.2g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Luumutomaatti pirkka, 83g55g11kcal0.3g2.1g0.2g3.3g
Valkosipuli 0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Barilla pipe rigatte (Barilla), annos 200g22g74kcal2.7g14.7g0.4g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana174g202kcal6.4g34.6g4.2g9.4g
Valittu annoskoko87g101kcal3.2g17.3g2.1g4.7g
Annoskoko puolitettuna44g51kcal1.6g8.7g1.1g2.4g
Arvot/100g100g116kcal3.7g19.9g2.4g5.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237828