Mustikkarahkapiirakka

Valmistusaika 1 tunti
Ohjeet

Jälkiruoat ja herkut

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää joukkoon muna.

Sekoita taikinaan lopuksi keskenään sekoitetut jauhot ja sooda.

Levitä taikina piirakkavuokaan tai irtopohjavuokaan.

Levitä mustikat taikinalle ja kaada maustettu kermaviili- tai rahkaseos niiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 - 30 minuuttia vuoan koosta riippuen.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 6.8g37kcal0.1g0g4.1g0g
Sokeri 7g28kcal0g6.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 4.9g7kcal0.6g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8g27kcal0.8g5.6g0.1g0.3g
Grahamjauho 6.8g22kcal0.7g4.1g0.1g0.7g
Mustikka metsä- 27g12kcal0.1g1.7g0.2g0.9g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g5.5g6.4kcal0.2g0.2g0.5g0g
Rahka Milbona14g9kcal1.7g0.5g0g0g
Sokeri 2.3g9kcal0g2.3g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 4.9g6.2kcal0.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana174g330kcal9.4g42.6g11.8g3.8g
Valittu annoskoko87g165kcal4.7g21.3g5.9g1.9g
Annoskoko puolitettuna44g82kcal2.4g10.7g3g1g
Arvot/100g100g189kcal5.4g24.5g6.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293163