Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja lisää siihen sipuli.

Anna hautua perunoiden ja muiden valmistelujen aikana kypsäksi.

Raaputa perunat kuoresta ja pilko kattilaan.

Lisää kaikki ainekset samaan ja keitä n. 15 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g19g33kcal3.8g0g1.9g0g
Peruna, uusi 14g11kcal0.2g2.3g0g0.1g
Sipuli kuivattu 0.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.2g
Keittojuurekset, apetit11g2.8kcal0.1g0.5g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 41g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g0.6g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g0.4g1.3kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana174g102kcal8.4g6.6g4g1.2g
Valittu annoskoko87g51kcal4.2g3.3g2g0.6g
Annoskoko puolitettuna44g25kcal2.1g1.7g1g0.3g
Arvot/100g100g59kcal4.8g3.8g2.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386125