Vihreää ja keltaista

Valuta parsa ja pavut, leikkaa paloiksi.

Sekoita jääsalaatin joukkoon persikkakuutiot, parsanpalat ja pavut.

Sekoita kastike, voit maustaa sen esim.

rakuunalla tai muulla yrtillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Blaclace
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkakuutioita rypälemehussa, Eldorado26g12kcal0.2g2.8g0g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 24g8.2kcal0.5g1g0.1g0.6g
Parsa 20g3.1kcal0.3g0.2g0g0.3g
Ruokaöljy keskiarvo 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Hunaja 1.6g5.4kcal0g1.3g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 3.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Jäävuorisalaatti, rapea10g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana174g99kcal2.2g11g4.6g2g
Valittu annoskoko87g50kcal1.1g5.5g2.3g1g
Annoskoko puolitettuna44g25kcal0.6g2.8g1.2g0.5g
Arvot/100g100g57kcal1.3g6.3g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=53739