Punajuuri-jauhelihahomejuustolaatikko

Keitä riisit suolalla maustetussa vedessä noin 10 minuuttia.

Kuori punajuuret ja raasta hienolla terällä.

Ruskista jauheliha ja lisää sipulikuutiot ja anna pehmetä.

Mausta jauhelihaseos basilikalla suolalla ja pippurilla.

Sekoita punajuuriraasteen joukkoon esikeitetyt riisit vesineen.

Kaada punajuuri seosta ja jauhelihaseosta ja homejuustoa kerrokisttain vuokaan.

Sekoita maito ja munat keskenään ja kaada seos vuokaan 200 astetta tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 558 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g2.7g9kcal0.2g2g0g0.1g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 31g12kcal0.3g2.2g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha13g21kcal2.4g0g1.2g0g
Basilika, tuore 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito (Valio)16g7.2kcal0.5g0.7g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss2.3g7.9kcal0.5g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana174g126kcal8.6g10g5.2g2g
Valittu annoskoko87g63kcal4.3g5g2.6g1g
Annoskoko puolitettuna44g32kcal2.2g2.5g1.3g0.5g
Arvot/100g100g72kcal4.9g5.7g3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309796